Niet meer leverbaar

Inspire bijbel

Vorige Artikel 35 van 58 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Niet meer leverbaar

Nieuwe Bijbelvertaling

De geliefde Engelse Inspire Bible nu met de Nederlandse bijbeltekst!

De Inspire Bijbel is wereldwijd een groot succes, en nu is er ook een Nederlandse editie! In deze Bijbel staat de tekst in één kolom. Daarnaast is genoeg ruimte om dingen bij te schrijven, een tekst te handletteren of op een andere manier creatief met de Bijbeltekst bezig te zijn. Ook zijn er door de Bijbel heen op veel plekken illustraties gemaakt van Bijbelteksten in handlettering. Deze illustraties zijn al mooi op zichzelf, maar je kunt de Bijbel nog meer je eigen Bijbel maken als je deze van een kleurtje voorziet!

De Inspire Bijbel is de perfecte Bijbel voor biblejournaling. De tekst van deze Bijbel is die van de Nieuwe Bijbelvertaling, maar de Bijbelteksten in handlettering zijn in het Engels gelaten. Hierdoor lees je tekst en illustraties twee keer op een andere manier, wat ervoor zorgt dat je nog aandachtiger met de teksten bezig bent. Voor iedereen die houdt van biblejournaling en handletteren, of gewoon van de mooie illustraties bij de tekst!

Meer Inspire

Speciaal voor advent is er het Inspire Adventpakket gemaakt door By Kris.  Een leuk pakket om je te helpen om bewust en creatief toe te leven naar Kerst!

© 2010 - 2022 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel