My Creative Sketchbook 2

Artikel 3 van 5
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 54 stuks

De opvolger van de eerste 'My Creative Sketchbook' is nu verkrijgbaar. Hij is iets groter, 13 x 21 cm en heeft een kleurige selfcover. In het midden zijn 4 'Watercolor it yourself' illustraties opgenomen. Deze kun je verwijderen door de nietjes open te maken. 

By Kris art journal met stevig papier* waarop je kunt watercoloren, stempelen, een ecoline stift kunt gebruiken, met acrylverf kunt werken, schrijven en tekenen. Een prima boekje om je eigen art journal in te maken of te gebruiken voor een Round Robin, een faithbook, handlettering, brushlettering, dagboek, uitspraken van de kids, een food journal o.i.d.

Let op: het is geen echt aquarelpapier!

Doordat het dik papier is staat het boekje enigszins ‘open’. Met een elastiekje er omheen en blijft het mooi dicht zitten. Werken met klemmetjes of knijpers wordt aanbevolen zodat het papier strak blijft liggen als je erop werkt. Dat het papier gaat bobbelen als je werkt met watercolor is normaal. Bij de foto’s zie je een aantal bewerkingen in de eerste versie op het zelfde papier.

Formaat: 13 x 21 cm

Aantal blz:  48

  • 42 blanco pagina's
  • full color cover, binnenkant onbedrukt
  • 4 pagina's met 'watercolor it yourself' illustraties

Geniet

120 grams Papyrus radeervast tekenpapier.

Uitgever: By Kris.
In Nederland gedrukt.

September 2020

Ontwerp en illustraties: By Kris

Stiften op alcoholbasis drukken wel door, zoals de Chameleon stiften.

Door enige haast en slechte ogen - bril op, bril af ????- zijn er op de achterkant van de cover bij de beschrijving een paar spelfoutjes blijven staan. Ik weet het. Helaas. So be it. Plak er maar wat overheen ????

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel