Vol

Workshop 'Kerst' bible journaling 18 december

Vorige Artikel 8 van 13 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Bible journalingworkshop 'Kerst' 18 

Bible journalen: op een creatieve manier met de bijbel aan de slag.  

Werken met watercolor

We maken deze middag achtergronden en illustraties met watercolor in de bijbel en een bijpassende insert met bedrukt watercolor vellum.  (Je krijgt een setje vellum mee naar huis!) De bijbel-of liedteksten voegen we toe door middel van schrijven, knipsels of stempelen. De gemaakte pagina's kun je daarna afmaken door het toevoegen van allerlei elementjes zoals tabs, lint, stickers, tape, het gebruik van embossing technieken, rice paper etc.

Geschikt voor beginners.

Wat neem jij mee?

Een Schrijfbijbel, Inspire Bijbel, Notitiebijbel o.i.d. Of een leeg art journal. Allen zijn ter plekke te koop. En dus niet bij de prijs in begrepen! Als je een bijbel wilt kopen, laat dan even weten, zodat het exemplaar dat jij wilt op voorraad is. 

Inclusief materiaal gebruik, koffie en thee en een hoop gezelligheid en een tikje chaos :) Je hoeft geen ervaring te hebben en ook niet bijzonder creatief te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen kan bible journalen!

De voorbeelden op de foto's zijn ter inspiratie. We maken geen complete voorbeelden na - tenzij je dat graag wilt; er is een stap-voor-stap voorbeeld aanwezig- maar ik laat je stap-voor-stap zien hoe de techniek werkt en je doet meteen gezellig mee om er daarna je eigen uitwerking van te maken.

Begeleiding: Kris Bossenbroek- Fousert

18 december 2021

  • Aanvang: 13:30. We ronden om 16:00 af. 
  • Locatie: By Kris in Ermelo 
  • Ter plekke winkelen is mogelijk, pinapparaat is aanwezig.

Mocht een workshop door (op corona lijkende) klachten (door deelnemers of bij mij thuis) niet op het gewenste tijdstip door kunnen gaan, dan verplaatsten we, in overleg, de workshop naar een andere datum.

Annuleren:

Bij annuleren meer dan een week van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €2,50 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten. We  zoeken dan met jou naar een oplossing.

 

© 2010 - 2021 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel