Crafternoon ‘Journal your song’ 23 oktober

Vorige Artikel 162 van 267 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Geen workshop maar een craftmoment & ontmoeting.

Zaterdag 23 oktober

Je kent het wel, je wilt meer - in dit geval- art journalen maar het ontbreekt je aan de tijd of simpelweg de zin om je tafel leeg te ruimen om er dan eindelijk aan te beginnen. Terwijl je het echt wel heel erg leuk vind. Dan kom je toch gewoon een keer -of meerdere keren- naar een By Kris crafternoon? En haak je gezellig aan de bij de jaarchallenge 'Journal your song'. 

Hoe?

Samen werken aan de opdracht van het project 'Journal your song' * (of lekker je eigen gang gaan) - In een gezellig sfeer - in mijn nieuwe ruime atelier!- werkt iedereen in een eigen journal of op een los blad op zijn eigen manier aan het lied van de maand. Leuk om elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Je betaalt een basis bedrag van €12,50 voor koffie, thee en gebruik van de basismaterialen (lijm, verf, stencils, papier, tape etc.) Een journal is niet inbegrepen maar kun je ter plekke aanschaffen. Eventuele extra materialen worden na afloop verrekend.

Vragen stellen mag natuurlijk maar ik ga ook gewoon zelf aan de slag en het is dus nadrukkelijk géén workshop. Ik ga er vanuit dat deelnemers in staat zijn om zelf een art journaling pagina te maken. 
 

*Ik maak een knipvel bij het lied van de maand die de deelnemers krijgen en naar eigen keuze kunnen gebruiken.

 

Annuleren:

Kun je onverhoopt toch niet komen? Dan zoeken we samen met jou een andere datum.

© 2010 - 2021 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel