Workshop Mixed Media ‘Vrolijke Vogels’ 20 november

Vorige Artikel 161 van 267 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Tijdens deze vrolijke workshop gaan we aan de slag met verschillende materialen en combineren die tot 1 collage, kortom Mixed Media.

We werken rondom het thema vogels. Niet geheel natuurgetrouw (maar dat mag jij wel doen als je dat wilt) maar met veel ruimte voor fantasie.

We gaan diverse vogels* schilderen en maken een achtergrond op stevig A4 papier met watercolor en acrylverf, al dan niet met behulp van stencils. De vogels plaatsen we, met extra afbeeldingen, teksten etc, op de achtergrond. Met fineliner maak je jouw mixed media collage helemaal af. 
De smaak te pakken en tijd over? Dan kun je één van je vogels lamineren en met een klemmetje rechtop zetten.

We werken tijdens de workshop met Van Gogh watercolor, Amsterdam Acrylverf, Micron fineliner, 300 grams aquarelpapier, vintage papier, ephemera, stempels, stencils en inkt. Gebruik van de materialen is inbegrepen, evenals koffie, thee en wat lekkers.

Begeleiding: Kris Bossenbroek- Fousert

  • Aanvang: 13:30. We ronden om 16:00 af. Maar als het een beetje uitloopt is dat geen probleem.
  • Locatie: By Kris in Ermelo
  • Datum: 20 november 2021

* De vogels zijn geïnspireerd op het werk van Geninne Zlatkis. We gebruiken haar boek als basis waarop we onze eigen fantasie uitleven.

Annuleren:

Bij annuleringen meer dan twee weken van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,50 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten. Maar kijken we samen met jou naar een oplossing om de workshop op een ander moment als nog te volgen.

© 2010 - 2021 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel