Workshop Bible journaling 'Vlinders' 25 maart 2023 -VOL-

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Bible journalingworkshop 'Vlinders'

Bible journalen: op een creatieve manier met de bijbel aan de slag.  

Werken met watercolor

We maken deze middag achtergronden en illustraties met watercolor in de bijbel en een bijpassende insert met bedrukt vellum. Deze workshop is INCLUSIEF het By Kris Bible journaling craftpakketje 'Vlinders' waar we mee gaan werken.

De bijbel-of liedteksten voegen we toe door middel van knippen en plakken, schrijven of stempelen. De gemaakte pagina's kun je daarna afmaken door het toevoegen van allerlei elementjes zoals tabs, lint, stickers, tape, het gebruik van embossing technieken, rice paper etc.

Geschikt voor beginners.

Wat neem jij mee?

Een Schrijfbijbel, Inspire Bijbel, Journal bijbel o.i.d. En dus niet bij de prijs in begrepen! Als je een bijbel wilt kopen, laat dan even weten, zodat het exemplaar dat jij wilt op voorraad is. Wil je liever in een schetsboek werken, dan kan ook ( ter plekke te koop). 

Inclusief materiaal gebruik, koffie en thee en een hoop gezelligheid en een tikje chaos :) Je hoeft geen ervaring te hebben en ook niet bijzonder creatief te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen kan bible journalen!

Begeleiding: Kris Bossenbroek- Fousert

  • Aanvang: 13:30. We ronden om 16:00 af.
  • zaterdag 25 maart 2023
  • Locatie: By Kris in Ermelo 
  • Ter plekke winkelen is mogelijk, pinapparaat is aanwezig.

Annuleren:

Bij annuleren meer dan een week van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,00 administratiekosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten.

© 2010 - 2023 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel