Kersteditie

Workshop ‘Mixed Media Leporello’ 9 december 2023 -VOL-

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 44,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

We vullen een leporello - een harmonica boekje- met mixed media.

Je kunt er een speciale kersteditie van maken, net wat je zelf leuk vind, er is kerstmateriaal genoeg maar een 'gewone' is natuurlijk ook prima.

We gaan aan de slag met het maken van een achtergrond over de diverse bladzijden van de leporello. Dus een lange baan met 8 stukken. Het is een boekje op A6 formaat waar beide zijden te gebruiken zijn.

Daarnaast beplakken en beschilderen we de cover. De kleuren mag je zelf kiezen. Op de ondergrond kunnen we her en der een collage maken of een quote schrijven. Je mag ook fotootjes van thuis meenemen om die erin te verwerken. Om het boekje zit een een zwart elastiek, die kun je ook vervangen voor een gezellig lintje.

We werken met Gouache, Watercolor of Acryl of allemaal door elkaar (mixen maar!) en gebruiken NeoColour II sticks om mee te tekenen en extra kleur te geven, stencils met pasta om textuur aan toebrengen en als je wilt een finishing touch met - nog vrij onbekend in Nederland - de Glitterific acrylverf om een vleugje - of heel veel- holografische glitter toe te voegen.

De workshop duurt 2 1/2 uur.

Inclusief A6 Leporello en alle materiaalgebruik, koffie en thee en een hoop gezelligheid en een tikje chaos :) Je hoeft geen ervaring te hebben en ook niet bijzonder creatief te zijn om mee te kunnen doen.

Begeleiding: Kris Bossenbroek- Fousert

  • Aanvang: 13:30. We ronden om 16:00 af.
  • zaterdag 9 december 2023
  • Locatie: By Kris in Ermelo 
  • Ter plekke winkelen is mogelijk, pinapparaat is aanwezig.

Annuleren:

Bij annuleren meer dan een week van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €2,50 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten. We  zoeken dan met jou naar een oplossing.

 

© 2010 - 2023 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel