By Kris Craft Retreat ‘ART & FAITH’ 8-10 maart 2024 -VOL-

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 264,00 (inclusief btw)

Een nieuwe naam! Het Bible Journaling weekend is verleden tijd en we gaan nu verder onder de naam Art & Faith Retreat. Het duurt nog een hele tijd, maar je kunt je nu al opgeven voor dit gezellige en creatieve Retreat!

Let op: log eerst in in je account op ByKris.nl en meld je dan pas aan. Je spaart dan meteen mee voor spaarpunten. Meer info over het spaarprogramma lees je hier. Onderaan dit artikel staat nog meer info over punten voor dit weekend.

We herhalen deze keer we een paar toppers uit eerdere creatieve retreats en voegen daar wat nieuwe elementen aan toe. We zitten nog volop in de verzinfase, dus al te veel kunnen we nog niet laten zien.

Wat we sowieso gaan doen:

 • We gaan dit keer van een oud boek zelf een ART JOURNAL maken. In dit art journal kun je dan alle creatieve items verwerken of toevoegen die we dit weekend maken, extra inserts maken waarop je kunt schrijven, tekenen en schilderen en je kunt - maar dat hoeft dus niet-  er een Faith Journal van maken. Een Faith Journal is een journal waarin je liederen, (bijbel)teksten, gebeden, quotes, tekeningen en aantekeningen kunt verzamelen naast je creatieve creaties. We gebruiken de omslag en deel van de inhoud van het boek om daar een nieuwe inhoud bij te maken van de eindeloze voorraad mooi papier die we beschikbaar stellen. Daarop kun je dan weer mooie (bijbel)teksten plaatsen en andere creatieve toevoegingen, bijvoorbeeld door borduren op papier, verven met diverse materialen, collages van stof, het verwerken van foto's en wat we nog meer gaan verzinnen.
 • En wat dacht je van het maken van een grappig miniboekje? Met daarin een paar bladzijden aquarelpapier. Je kunt 'm aan je journal hangen of hem erin verwerken.
 • Met Gerdine en Fia gaan we, net als in 2022, weer papierscheppen. Nu op een andere manier door 3D vormen te maken van papierpulp die je dan bijvoorbeeld weer kan gebruiken als tag, die je aan je Faith journal kunt hangen.
 • Op zondagmorgen kun je gaan Bible journalen, in een bijbel of in je art journal, we maken speciaal voor deze dag een nieuw knipvel met extra's. Wil je liever niet Bible Journalen? Je kunt ook gewoon in je journal werken.

De foto's zijn deels van eerdere workshops of weekenden.

Ontspannen 

Je lekker een weekend lang onderdompelen in creativiteit, heerlijk,  want wanneer heb je nu de tijd om ongestoord eindeloos bezig te zijn met je creatieve hobby? De ontmoeting met de andere deelnemers, de gezellige, relaxte sfeer, de leerzame momenten, de stiltes- vrij zeldzaam- en het onbeperkt gebruik mogen maken van de materialen maakt dat veel deelnemers terug komen. Op  het terrein is een zwembad aanwezig, die voor ons op bepaalde tijden gereserveerd is. Dus neem je zwempak mee.

Karakter

Dit Art & Faith Retreat heeft een christelijk karakter in de zin van dat we bidden voor het eten en op zondag een creatief overdenkmoment hebben. We gaan niet zingen en geen bijbelstudies doen. Dan weet je dat vast. We richten ons op het samen beleven en delen van creativiteit. In een aantal activiteiten kan daar de bijbel bij worden gebruikt, bij een aantal ook niet. Ook niet-christenen zijn welkom.

Verdere info

 • Geschikt voor beginners en gevorderden.
 • Minimum leeftijd: 15 jaar.
 • Alleen voor vrouwen.
 • Van: vrijdagavond 19:00 tot zondagmiddag 15:00.
 • Maximaal aantal deelnemers: Max 30.
 • De leiding is in handen van Kris Bossenbroek, Christina Plette met Gerdine v/d Wiel en Fia Hijweege.

Het programma is nu nog niet helemaal bekend. 

Wij zorgen voor tafels vol superleuke materialen die je mag gebruiken. Maar je mag natuurlijk ook je eigen koffer vol craftmateriaal meenemen. Dat vindt niemand gek. 😀

Verwennerij

Er wordt goed voor jullie gezorgd. De prijs is volpension. Er kan rekening worden gehouden met diëten en vegetarische maaltijden zijn ook mogelijk. Jullie hoeven dus echt bijna niets zelf te doen, behalve je bed opmaken en af en toe eens een kopje wegbrengen. Wat we elke keer weer horen is hoe fijn het is om ongestoord bezig te kunnen zijn met iets wat je het liefste doet. En omdat alle deelnemers creatief zijn, vindt ook niemand het gek als je uren en uren achter elkaar aan je tafeltje zit en helemaal in de flow van creëren zit. Dat begrijpen we allemaal!

Verblijf

We verblijven op de Lindenhorst, een mooie, ruime locatie op de Peppelhoeve in Putten. Gelegen aan de bosrand. Je kunt kiezen uit:

 • een slaapplek op één van de twee slaapzalen, (10 stapelbedden per zaal met 2 eigen toiletten en twee douches, maximaal 5 deelnemers per slaapzaal zodat er niemand er 'bovenop' hoeft te slapen.
 • een plek op een tweepersoonskamer met eigen toilet en douche. Je krijgt dan dus een kamergenootje.

Wil je samen op één kamer? Boek dan twee plekken op een tweepersoonskamer of slaapzaal en vermeld bij de opmerkingen de naam en e-mailadres van je kamergenootje. Dan zorgen wij dat jullie op dezelfde kamer/zaal terecht komen.

Je kunt zelf beddengoed (kussensloop, dekbedhoes en onderlaken) meenemen of een beddengoedpakket huren, net als een handdoekenpakket. 
Tegen de tijd dat het weekend begint inventariseren we wie er vegetarisch is, een speciaal dieet volgt, glutenvrij eet e.d. Daar houden we dan zoveel mogelijk rekening mee. 

 

Prijsstijgingen

Helaas zijn de huurprijzen van de locatie, alsmede de kosten van de boodschappen en de materialen enorm gestegen, wat inhoudt dat de prijs per persoon ook flink omhoog is gegaan.

Boeken en betalen

 1. Plek op slaapzaal:                               €264,-
 2. Plek op een Tweepersoonskamer         €284,-

Betalen in twee termijnen mag ook. Kies dan voor 'vooraf betalen' (en kies niet voor 'Betalen bij ophalen!), je krijgt dan een orderbevestiging waarin de betaalgegevens vermeld staan. Maak dan het eerste deel over per bank met vermelding van je naam en ordernummer. Of vraag per mail om een betaallink. De tweede termijn mag je dan in januari 2024 betalen. Daar krijg je een herinnering met betaallink voor.

Annuleren

 • Bij annuleren voor 31-11-2023 krijg je het gehele bedrag terug gestort min 5,- administratie kosten.
 • Bij annuleren voor 30-12- 2023 krijg je 50% van het betaalde bedrag terug gestort.
 • Bij annuleren voor 31- 01- 2024 krijg je 25% bedrag terug gestort.
 • Bij annuleringen op of na 31-01-2024 kunnen we helaas het geld niet terug storten.

​Je gespaarde punten met de waarde van dit weekend, worden ingehouden - naar verhouding van de bovengenoemde procenten- op het bedrag wat je terug krijgt. Heb je de punten al uitgegeven, dan wordt er een vergelijkbaar bedrag ingehouden.

Voor alle annuleringen geldt: tenzij we een vervangende deelnemer kunnen vinden. Dan krijg je het hele bedrag min €5,00 administratiekosten terug.

Dit weekend gaat door bij minimaal 25 deelnemers. 

Tot dan! 

 

 

© 2010 - 2023 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel