By Kris Craft Retreat ‘MIXED MEDIA’ 8-10 november 2024 -VOL-

Artikel 3 van 8
€ 269,00 (inclusief btw)

Dit Retreat is nu volgeboekt, wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar info@bykris.nl.
 

Let op: log eerst in in je account op ByKris.nl en meld je dan pas aan. Je spaart dan meteen mee voor spaarpunten. Meer info over het spaarprogramma lees je hier

Wat dacht je van een creatief weekendje vol Mixed Media? Werken met papier, verf, stof, draad, naald, lijm, scharen, stencils, collages, knopen, lintjes, kantjes, pasta's, vintage producten en meer. En dat dan, waar mogelijk, samen combineren tot unieke creaties, de jouwe!

We zitten nog volop in de verzinfase, dus al te veel kunnen we nog niet laten zien aan voorbeelden. Maar wat dacht je van Mixed Medis op textiel? Schilderen in combinatie met stofjes, draad, knopen etc.  (In het Engels heeft het zo'n mooi woord: haberdashery, oftewel fournituren.)  Of aan de slag met Grid Journaling; het maken van meerdere mixed media werkjes tegelijk in een kleine vakjes, een grid. Een tekenlesje, rommelen met portretten en wat we allemaal nog meer gaan verzinnen.

Ontspannen 

Je lekker een weekend lang onderdompelen in creativiteit, hoe fijn is dat? Want wanneer heb je nu de tijd om ongestoord eindeloos bezig te zijn met je creatieve hobby? De ontmoeting met de andere deelnemers, de gezellige, relaxte sfeer, de leerzame momenten, de stiltes- vrij zeldzaam- en het onbeperkt gebruik mogen maken van de materialen maakt dat veel deelnemers terug komen. Op het terrein is een zwembad aanwezig, die voor ons op bepaalde tijden gereserveerd is. Dus neem je zwempak mee als je dat wilt.

Je kunt je terugtrekken op je kamer of slaapzaal wanneer je dat wilt.

Verdere info

 • Geschikt voor beginners en gevorderden.
 • Minimum leeftijd: 15 jaar.
 • Alleen voor vrouwen.
 • Van: vrijdagavond 19:00 tot zondagmiddag 15:00.
 • Maximaal aantal deelnemers: Max 30.
 • De leiding is in handen van Kris Bossenbroek, Alice Dik en Christina Plette .

Het programma is nu nog niet bekend. 

Wij zorgen voor tafels vol superleuke materialen die je mag gebruiken. Maar je mag natuurlijk ook je eigen koffer vol craftmateriaal meenemen. Dat vindt niemand gek. 😀 Daarnaast is er een gezellige goodiebag voor je die je mee mag nemen.

Verwennerij

Er wordt goed voor jullie gezorgd. De prijs is volpension. Er kan rekening worden gehouden met diëten en vegetarische maaltijden zijn ook mogelijk. Jullie hoeven dus echt bijna niets zelf te doen, behalve je bed opmaken en af en toe eens een kopje wegbrengen. Wat we elke keer weer horen is hoe fijn het is om ongestoord bezig te kunnen zijn met iets wat je het liefste doet. En omdat alle deelnemers creatief zijn, vindt ook niemand het gek als je uren en uren achter elkaar aan je tafeltje zit en helemaal in de flow van creëren zit. Dat begrijpen we allemaal!

Karakter

Dit Mixed Media Retreat heeft een christelijk karakter in de zin van dat we een moment stilte in acht nemen voor het eten om te bidden voor degene die dat willen en op zondag een creatief overdenkmoment hebben. We richten ons op het samen beleven en delen van creativiteit.

Verblijf

We verblijven op de Lindenhorst, een mooie, ruime locatie op de Peppelhoeve in Putten. Gelegen aan de bosrand, je loopt zo het bos in voor een wandelingetje.
Je kunt kiezen uit:

 • een slaapplek op één van de twee slaapzalen, (10 stapelbedden per zaal met 2 eigen toiletten en twee douches, maximaal 5 deelnemers per slaapzaal zodat er niemand er 'bovenop' hoeft te slapen.
 • een plek op een tweepersoonskamer met eigen toilet en douche. Je krijgt dan dus een kamergenootje.

Wil je samen op één kamer? Boek dan twee plekken op een tweepersoonskamer of slaapzaal en vermeld bij de opmerkingen de naam en e-mailadres van je kamergenootje. Dan zorgen wij dat jullie op dezelfde kamer/zaal terecht komen.

Je kunt zelf beddengoed (kussensloop, dekbedhoes en onderlaken) meenemen of een beddengoedpakket huren, net als een handdoekenpakket. 
Tegen de tijd dat het weekend begint krijg je een infobrief waarin we onder andere inventariseren wie er vegetarisch is, een speciaal dieet volgt, glutenvrij eet e.d. Daar houden we dan zoveel mogelijk rekening mee.

Boeken en betalen

 1. Plek op slaapzaal:                               €269,-
 2. Plek op een tweepersoonskamer         €289,-

Betalen in twee termijnen mag ook. Kies dan voor 'vooraf betalen' (en kies niet voor 'Betalen bij ophalen!), je krijgt dan een orderbevestiging waarin de betaalgegevens vermeld staan. Maak dan het eerste deel over per bank met vermelding van je naam en ordernummer. Of vraag per mail om een betaallink. De tweede termijn mag je dan in september 2024 betalen. Daar krijg je een herinnering met betaallink voor.

Annuleren

 • Bij annuleren voor 31-08-2024 krijg je het gehele bedrag terug gestort min 5,- administratie kosten.
 • Bij annuleren voor 30-09-2024 krijg je 50% van het betaalde bedrag terug gestort.
 • Bij annuleren voor 15-10- 2024 krijg je 25% bedrag terug gestort.
 • Bij annuleringen op of na 15 -10- 2024 kunnen we helaas het geld niet terug storten.

​Je gespaarde punten met de waarde van dit weekend, worden ingehouden - naar verhouding van de bovengenoemde procenten- op het bedrag wat je terugkrijgt. Heb je de punten al uitgegeven, dan wordt er een vergelijkbaar bedrag ingehouden.

Voor alle annuleringen geldt: tenzij we een vervangende deelnemer kunnen vinden. Dan krijg je het hele bedrag min €5,00 administratiekosten terug.

Dit weekend gaat door bij minimaal 25 deelnemers. 

Tot dan! 

 

 

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel