Hoekpons 3-in-1

Artikel 4 van 7
€ 7,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Met deze Vaessen Creative hoekpons - in het Engels corner punch of corner rounder genoemd - kun je 2 maten hoeken en een gaatje ponsen met één pons. Pons een kleine hoek van 5 mm, een grote hoek van 10 mm en een cirkeltje met een diameter van 4 mm, simpelweg door de pons een kwartslag te draaien. Dankzij de drie verschillende maten van deze hoekpons biedt één pons veel mogelijkheden voor gebruik met papier, karton, foto’s en meer.

Rond hoekjes af van visitekaartjes, uitnodigingen, foto’s, kaarten, scrapbookpagina’s en andere paper craft projecten om ze een mooie afwerking te geven. De hoekpons is zeer eenvoudig in gebruik en ponst nauwkeurig scherp afgeronde hoeken. Schuif een punt van het papier in de pons totdat het de randen raakt en druk de knop naar beneden. Hierna heb je een mooie afgeronde hoek. De hoekpons is geschikt voor papier met een gewicht van minimaal 120 gram tot max. 180 gram. Wil je dun papier ponsen? Pons dan dikker papier van bijvoorbeeld 160 gram mee voor een mooi resultaat.

Tip!Pons eens in de zoveel tijd een aantal keer door aluminiumfolie om de hoekpons te slijpen en scherp te houden.

*Let op! Om deze pons correct te gebruiken, is het belangrijk om de pons op je werkblad te laten staan tijdens het gebruik. Zorg er daarnaast voor dat je het papier in een hoek van 90 graden in de pons steekt, zodat je altijd een nauwkeurig resultaat krijgt.

 

  • Hoekpons in 3 maten: 5, 10 en Ø4 mm
  • Geschikt voor papier, karton, foto’s en meer
  • Ideaal voor papieren knutselprojecten


Gebruik is zeer eenvoudig: Kies de grootte die je wilt, schuif het papier in de gleuf en duw de hendel naar beneden. De hoek is nu nauwkeurig en scherp afgerond!

De pons kan gebruikt worden voor papier tot 220 gram.

Pakketpost

 

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel