Workshop ‘Mixed Media City’ 14 september

Artikel 1 van 13
€ 44,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Tijdens deze 2 en half tot 3 uur durende workshop gaan we aan de slag met mixed media om een stadslandschap te creeeren. We gebruiken verschillende materialen om tot een kleurrijk eindresultaat te komen. Je werkt dus laag over laag.

We maken een ondergrond op stevig A4 papier met acrylverf en voegen daar Neo Color II aan toe, met stencils en volume pasta geef je extra structuur aan je illustratie. Met een vleugje watercolor, door bijvoorbeeld te spetteren, voeg je weer een extra laagje toe. Daarnaast kun je de vrolijke By Kris collage knipvellen (of nou ja, beter gezegd; scheurvellen) gebruiken om stukjes van toe te voegen aan jouw mixed media illustratie. Je eindigt met het zetten van stippen, streepjes etc met posca verfstiften en eventueel weer wat acrylverf om scherpe randjes te verdoezelen.

Als  je wilt kun je ook op twee ondergronden tegelijk werken, zo creëer je meteen een leuke set. De verf wat je over hebt bij ondergrond nummer 1, smeer je op ondergrond nummer twee. Zo is het kleurgebruik hetzelfde maar het eindresultaat waarschijnlijk heel anders.

Als extra krijg je bij deze workshop een By Kris Portfolio -leeg- mee naar huis om je gemaakte kunstwerken in te vervoeren en bewaren! Een handige A4 map met By Kris patroon.

Verder kun je tijdens de workshop van alle materialen en gereedschappen gebruik maken.

  • Aanvang: 13:30 We ronden om 16:30 af. 
  • Locatie: By Kris in Ermelo
  • Neem zelf een schort mee of leen er een bij ons.
  • Datum: 14 september 2024

Annuleren:

Bij annuleringen meer dan twee weken van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,50 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten. 

 

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel