By Kris Workshop ‘Journal Artistique’ 30 november- VOL-

Artikel 9 van 122
€ 44,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Unieke workshop!

We nemen een vintage Frans boekje*, met van dat fragiele papier, en maken een begin van het maken van een art journal. Maar omdat dit een Frans boek is en we Franse teksten gebruiken is het wel leuk om daar dan de juiste titel aan te hangen: een Journal Artistique dus!

We werken met Neo Color II, een vleugje gouache en acrylverf, lijm, stencils, Franse stempels, Franse ephemera en oude vintage mode tijdschriften. Alle materialen, inclusief oud vintage Frans boekje  inbegrepen.

Op de foto's wat voorbeelden. Je ziet ook een deel van mijn collectie Franse boekjes, grootte en dikte verschilt, je mag daar ter plekke uit kiezen.

In het nieuwste By Kris Art Journaling Magazine vind je een stappenplan. Geen zin in dit je eentje te doen? Geef je dan op voor deze gezellige workshop. Deze workshop duurt 3 uur.

Je krijgt er een speciaal voor deze workshop gemaakt knipvel bij waar je een insert mee kan maken of als knipvel kunt gebruiken.

Datum nog niet bekend.

13:30 -16:30

By Kris Ermelo

* De boekjes verschillen van maat, dikte en dateren uit eind 1800 tot 1930. Veelal zijn het toneelstukken of geschiedenisboekjes van school.

Annuleren:

Bij annuleringen meer dan een week van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,50 administratie kosten. Bij annuleringen korter dan een week kunnen we helaas het geld niet terug storten, tenzij we een vervanger kunnen vinden.

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel