Uit KRIS magazine.

 

Let Sketch Started tentoonstelling op de PaperPassion 2019

Wat was het een feestje op de PaperPassion beurs: 3 dagen lang konden bezoekers en makers elkaar ontmoeten en het werk van de deelnemers bewonderen. Dit was precies zoals ik gehoopt had, net als het jaar ervoor. Ontspannen zitten, kletsen, bewonderen en iets leuks voor de makers in de boekjes schrijven en elkaar stimuleren om ook te gaan art journalen. Inspiratie genoeg.  Let sketch Started bewees maar weer eens: creativiteit verbind. 

Ik vond het echter tijd om een opvolger te zoeken en die vond ik. Ik heb het stokje overgedragen aan de enthousiaste Ilse van Ik met liefde. Zij heeft LSS3 een frisse make-over geven, je leest er alles over op:  

www.letsketchstarted.com. Facebook: Let Sketch Started 3. Instagram: Let Sketch Started.

 

Inspiratie opdoen voor je eigen journal? Bestel nu voor slechts €2,95 het Let Sketch Started magazine, boordevol creativiteit en ideeën met werk van de deelnemers van de eerste ronde!

Zelf doen

En wat let je om een eigen project met je vriendinen op te starten? Ga met elkaar een Round Robin doen of ga met elkaar een avond (online) art journalen. Organiseer een crafternoon, maak samen met iemand een heen-en-weer art journal die je voor een paar blz. vult en dan opstuurt naar de ander en weer terug krijgt na een paar weken en vice versa. Stuur een verrassingsenvelop door met een groepje; haal wel wat en stop er wat in (Spreek wel even af wat ongeveer anders krijg je alleen maar Action troep). Maak je eingen boek door een oud  boek te slopen en opnieuw te vullen met allerlei maaksel. Ga schilderen, hatseflatsen met Kris! Koop mijn nieuw boek: Teken je leven' en doe dat dan. Ga tekenen, pruts lekker wat aan, plak ze in een art joural of maak er labels van. Hang die aan een cadeautje.

Doe het dan! :)


     

Sorteer op
 • Uitverkocht

  Let Sketch Started Magazine
  Let Sketch Started Magazine

  Uitverkocht

  Inspiratie voor art journaling.Inspiratie opdoen voor je eigen journal? Bestel nu voor slechts €2,95 het Let Sketch Started magazine, boordevol creativiteit en ideeën met werk van de deelnemers van de eerste…

  € 2,95
© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel