Navigatie

Het formulier voor herroeping kunt u hier downloaden. 

Lees hier meer over het gebruik van cookies op deze website. 

Kortingscodes

Kortingscodes kunnen ingevoerd worden tijdens het bestelproces. Kortingscodes zijn niet geldig voor alle activiteiten die onder het kopje ‘activiteitenagenda’ staan. Kortingscodes kunnen niet achteraf op eerdere bestellingen worden verhaald. Kortingscodes zijn eenmalig geldig.

Voorwaarden: We hebben het privacybeleid bijgewerkt en hebben de nieuwste maatregelen die zijn vastgelegd in de AVG hierin verwerkt. 

ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID

Bestelling

Bestellen gaat via het bestelformulier. Hier kunt u kiezen of u via iDeal of Bankcontact (voor België) wilt betalen dan wel voor `vooruit betalen` kiest. Eventuele kortingscodes kunt u invoeren tijdens het bestelproces. Bij vooruitbetaling dient binnen 7 werkdagen het bedrag overgemaakt te zijn. Indien wij na 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen dan zullen we, na overleg, de bestelling annuleren.

Verzending en bezorgkosten

Na ontvangst van uw betaling zal waar mogelijk de bestelling binnen 3 dagen verstuurd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. Haast met een bestelling? Vermeld dat dan even in het opmerkingenveld bij de bestelling, dan houden we daar rekening mee. U kunt bij het plaatsen van de bestelling ook kiezen om uw bestelling - na overleg- af te halen in Ermelo. Verzendkosten voor brievenbuspost worden berekend per gewicht, de kosten voor pakketpost zijn € 5,95 voor een pakket tot 10 kg met track en trace binnen Nederland. By Kris verzendt via PostNL.

Klachten

Stuur ons een email als de bestelling niet correct is uitgevoerd, dan zullen we zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken. By Kris streeft er naar om zo binnen twee werkdagen antwoord op uw vragen te hebben, met uitzondering van vakanties.

U heeft het recht om uw bestelling of een gedeelte van uw bestelling, ongebruikt en in de originele verpakking binnen 14 werkdagen na levering te retourneren. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag binnen 5 dagen teruggestort worden op uw bank/girorekening. Kosten voor terugzenden zijn voor de klant. Binnen de genoemde 14 dagen moet de consument By Kris informeren over het feit dat het product teruggestuurd gaat worden. Na deze melding dient de consument het product zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen te retourneren.

Een formulier voor terugroepingsrecht vindt u boven aan dit formulier.

Privacyverklaring

Op de website van By Kris wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De websitebezoeker heeft het recht om online een klacht in te dienen zoals vermeldt op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Registratie

By Kris verwerkt NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers, betaalgegevens en IP-adressen (via cookies) van klanten voor zover die zijn doorgegeven. By Kris gebruikt hiervoor de software van Mijnwebwinkel.nl en heeft voor de verwerking van deze gegevens een Verwerkingsovereenkomst met deze partij getekend.

Doel gegegevens

By Kris gebruikt de genoemde gegevens, via de software van Mijnwebwinkel.nl, voor het verwerken van bestellingen, het versturen van nieuwsbrieven en registreert klantgegevens voor het persoonlijke klantaccount.
Bij deelname aan een door By Kris georganiseerd creatief project, zoals bijv. Let Sketch Started, zijn eerder genoemde gegevens van deelnemers in het bezit van By Kris zoals vermeld in de voorwaarden van het betreffende creatieve project. Deze gegevens worden niet zonder overleg aan derden verstrekt en zijn alleen bedoeld om de praktische uitvoering van het project mogelijk te maken.

Beveiliging

By Kris maakt geen fysieke kopieën van jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden alleen beheerd in eerder genoemde software. Het bezoek aan de website van By Kris is beveiligd door middel van een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw bezoek aan www.bykris.nl privé is. Je kunt dit zien aan het groene slotje voor de genoemde url.

Opslagperiode

By Kris bewaart ordergegevens (met daarin NAW-gegevens en e-mailadres) van klanten minimaal 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is nodig in verband met opgave aan de Belastingdienst.

Derden

Persoonsgegevens van klanten worden verstrekt aan Mijnwebwinkel.nl (voor de verwerking van de order), MyParcel (voor de verzending van orders), een boekhouder (ten behoeve van de eigen administratie en opgave Belastingdienst), Sisow en Rabobank (om online betaling mogelijk te maken) en Google Analytics (automatisch bij het bezoeken van de website d.m.v. cookies).

By Kris verkoopt geen persoonsgegevens aan derden.

Rechten

Personen van wie de gegevens zijn opgeslagen door By Kris hebben het recht om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te laten wissen. Ook mag de eerder gegeven toestemming tot het opslaan van de gegevens op een later moment weer ingetrokken worden. Bezoekers hebben het recht om hun persoonlijke gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. Deze verzoeken kunnen worden gericht aan info@bykris.nl Deze verzoeken worden binnen 4 weken verwerkt.

Bedrijfsgegevens:

By Kris
Horsterweg 169
3853 JB Ermelo
tel. 0341-564605
www.bykris.nl
info@bykris.nl
KVK: 50021974
BTW:183431133B01
Bank: IBAN NL25RABO0108479846
BIC : RABONL2U

Niets van de website van By Kris mag worden gekopieerd, opgeslagen, gedrukt, gebruikt en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van By Kris

By Kris 2018



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • Cadeaubon
    Cadeaubon

    Liever iemand zelf een cadeau uit laten kiezen? Kies dan voor een By Kris cadeaubon. Verkrijgbaar met een bedrag van 5,10,20 of 50 euro. Kies het bedrag en vermeld in het opmerkingen veld tijdens het afrekenproces voor wie de…

    € 5,00
© 2010 - 2018 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.