Het formulier voor herroeping kun je hier downloaden. 

Lees hier meer over het gebruik van cookies op deze website. 

Voor info mail je naar info@bykris.nl.

Kortingscodes

Kortingscodes kunnen ingevoerd worden tijdens het bestelproces. Kortingscodes zijn niet geldig voor alle activiteiten die onder het kopje ‘activiteitenagenda’ staan. Kortingscodes kunnen niet achteraf op eerdere bestellingen worden verhaald. Kortingscodes zijn eenmalig geldig.

Voorwaarden: We hebben het privacybeleid bijgewerkt en hebben de nieuwste maatregelen die zijn vastgelegd in de AVG hierin verwerkt. 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID

Bestelling

Bestellen gaat via het bestelformulier. Hier kunt u kiezen of u via iDeal of Bankcontact (voor België) wilt betalen dan wel voor `vooruit betalen` kiest. Eventuele kortingscodes kunt u invoeren tijdens het bestelproces. Bij vooruitbetaling dient binnen 7 werkdagen het bedrag overgemaakt te zijn. Indien wij na 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen dan zullen we, na overleg, de bestelling annuleren.

Verzend- en verpakkingskosten

Na ontvangst van uw betaling zal waar mogelijk de bestelling binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. Haast met een bestelling? Vermeld dat dan even in het opmerkingenveld bij de bestelling, dan houden we daar rekening mee. U kunt bij het plaatsen van de bestelling ook kiezen om uw bestelling - alleen in overleg- af te halen in Ermelo.
Verzendkosten:
-Alle brievenbuspost tot 350 gram: één tarief van €4,-
-Brievenbuspost van meer dan 350 gram: €4,50 wordt verzonden als brievenbuspakje.
-Pakketpost: €6,50 per pakket.
By Kris verzendt via PostNL.

Klachten

Stuur ons een email als de bestelling niet correct is uitgevoerd, dan zullen we zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken. By Kris streeft er naar om zo binnen twee werkdagen antwoord op uw vragen te hebben, met uitzondering van vakanties.

U heeft het recht om uw bestelling of een gedeelte van uw bestelling, ongebruikt en in de originele verpakking binnen 14 werkdagen na levering te retourneren. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag binnen 5 dagen teruggestort worden op uw bank/girorekening. Kosten voor terugzenden zijn voor de klant. Binnen de genoemde 14 dagen moet de consument By Kris informeren over het feit dat het product teruggestuurd gaat worden. Na deze melding dient de consument het product zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen te retourneren.

Een formulier voor terugroepingsrecht vindt u boven aan dit formulier.

Privacyverklaring

Op de website van By Kris wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De websitebezoeker heeft het recht om online een klacht in te dienen zoals vermeldt op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Registratie

By Kris verwerkt NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers, betaalgegevens en IP-adressen (via cookies) van klanten voor zover die zijn doorgegeven. By Kris gebruikt hiervoor de software van Mijnwebwinkel.nl en heeft voor de verwerking van deze gegevens een Verwerkingsovereenkomst met deze partij getekend.

Doel gegegevens

By Kris gebruikt de genoemde gegevens, via de software van Mijnwebwinkel.nl, voor het verwerken van bestellingen, het versturen van nieuwsbrieven en registreert klantgegevens voor het persoonlijke klantaccount.
Bij deelname aan een door By Kris georganiseerd creatief project, zoals bijv. Let Sketch Started, zijn eerder genoemde gegevens van deelnemers in het bezit van By Kris zoals vermeld in de voorwaarden van het betreffende creatieve project. Deze gegevens worden niet zonder overleg aan derden verstrekt en zijn alleen bedoeld om de praktische uitvoering van het project mogelijk te maken.

Beveiliging

By Kris maakt geen fysieke kopieën van jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden alleen beheerd in eerder genoemde software. Het bezoek aan de website van By Kris is beveiligd door middel van een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw bezoek aan www.bykris.nl privé is. Je kunt dit zien aan het groene slotje voor de genoemde url.

Opslagperiode

By Kris bewaart ordergegevens (met daarin NAW-gegevens en e-mailadres) van klanten minimaal 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is nodig in verband met opgave aan de Belastingdienst.

Derden

Persoonsgegevens van klanten worden verstrekt aan Mijnwebwinkel.nl (voor de verwerking van de order), MyParcel (voor de verzending van orders), een boekhouder (ten behoeve van de eigen administratie en opgave Belastingdienst), Sisow en Rabobank (om online betaling mogelijk te maken) en Google Analytics (automatisch bij het bezoeken van de website d.m.v. cookies).

By Kris verkoopt geen persoonsgegevens aan derden.

Rechten

Personen van wie de gegevens zijn opgeslagen door By Kris hebben het recht om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te laten wissen. Ook mag de eerder gegeven toestemming tot het opslaan van de gegevens op een later moment weer ingetrokken worden. Bezoekers hebben het recht om hun persoonlijke gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. Deze verzoeken kunnen worden gericht aan info@bykris.nl Deze verzoeken worden binnen 4 weken verwerkt.

Bedrijfsgegevens:

By Kris
Horsterweg 169
3853 JB Ermelo
tel. 0341-564605
www.bykris.nl
info@bykris.nl
KVK: 50021974
BTW:NL002054143B16
Bank: IBAN NL25RABO0108479846
BIC : RABONL2U

Niets van de website van By Kris mag worden gekopieerd, opgeslagen, gedrukt, gebruikt en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van By Kris

By Kris 2021



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • Digitale cadeaubon
    Digitale cadeaubon

    Liever iemand zelf een cadeau uit laten kiezen? Kies dan voor een By Kris cadeaubon.

    Bij deze digitale versie vullen we het bedrag, de code, de datum en de naam van afzender en een eventueel, korte, boodschap digitaal in. Die mag…

    € 5,00
  • By Kris inpakpapier
    By Kris inpakpapier

    Dubbelzijdig inpakpapier.

    Originele By Kris ontwerpen. A3 formaat, wordt gevouwen geleverd.

    1. Fruit

    2. Muziek & Veertjes

    3. Botanisch

    € 0,20
© 2010 - 2021 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel