By Kris Bible journaling weekend 4-6 november 2022

Vorige Artikel 9 van 9
€ 229,00 (inclusief btw)

4-6 november 2022

Ben jij al een enthousiast biblejournaler, maar vind je het lastig om er de tijd voor te vinden, of zou je graag willen starten met biblejournaling maar weet je niet hoe goed hoe te beginnen? Dan is dit toffe biblejournalingweekend met volop inspiratie en een mooi thema echt iets voor jou. Ook als je al langer biblejournalt is dit weekend geschikt, want wanneer heb je nu de tijd om ongestoord eindeloos bezig te zijn met je creatieve hobby? De ontmoeting met de andere deelnemers, de gezellige, relaxte sfeer, de leerzame momenten, de stiltes- vrij zeldzaam- en het onbeperkt gebruik mogen maken van de materialen maakt dat veel deelnemers terug komen.

We gaan aan de slag met verschillende technieken, oefeningen, complete uitwerkingen en een een stukje verdieping. 

 • Geschikt voor beginners en gevorderden.
 • Minimum leeftijd: 15 jaar.
 • Alleen voor vrouwen.

De leiding is in handen van Kris Bossenbroek, Christina Plette en Anita Kloppenburg. 
We ontwerpen weer speciaal Bible journaling materiaal voor dit weekend.

Programma

Het programma is nog niet bekend maar we gaan de slag met het thema 'De Schepping'en bouwen daar allerlei vreatieve activiteiten omheen.

Wij zorgen voor tafels vol superleuke materialen die je mag gebruiken, een schrijfbijbel is niet bij de prijs inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers: 30

Van: vrijdagavond 19:00 tot zondagmiddag 15:00.

We verblijven op de Peppelhoeve in Putten.

Verwennerij

Er wordt goed voor jullie gezorgd. De prijs is volpension. Er kan rekening worden gehouden met diëten en vegetarische maaltijden zijn ook mogelijk. Jullie hoeven dus echt bijna niets zelf te doen, behalve je bed opmaken en af en toe eens een kopje wegbrengen. Wat we elke keer weer horen is hoe fijn het is om ongestoord bezig te kunnen zijn met iets wat je het liefste doet. En omdat alle deelnemers creatief zijn, vindt ook niemand het gek als je uren en uren achter elkaar aan je tafeltje zit en helemaal in de flow van creëren zit. Dat begrijpen we allemaal!

Praktisch

Je kunt kiezen uit verschillende opties:

 • een slaapplek op één van de twee slaapzalen, (10 stapelbedden per zaal met eigen toilet en twee douches, maximaal 5 deelnemers per slaapzaal zodat er niemand er 'bovenop' hoeft te slapen.)
 • een plek op een vierpersoonskamer met 2 losse bedden en een stapelbed met eigen douche en toilet. Hier plaatsen we drie personen, tenzij jullie met een groep van 4 aangeven graag samen te willen, dan slaapt er eentje bovenin het stapelbed.
 • een plek op een tweepersoonskamer met eigen toilet en douche.

Wil je samen op één kamer? Boek dan twee plekken op een tweepersoonskamer of indien niet meer beschikbaar, een plek in een vierpersoonskamer of de slaapzaal en vermeld bij de opmerkingen de naam van je kamergenootje. Dan zorgen wij dat jullie op dezelfde kamer/zaal terecht komen.

Je kunt zelf beddengoed (kussensloop, dekbedhoes en onderlaken) meenemen of een beddengoedpakket huren, net als een handdoekenpakket.
 Tegen de tijd dat het weekend begint inventariseren we wie er vegetarisch is, een speciaal dieet volgt, glutenvrij eet e.d. Daar houden we dan zoveel mogelijk rekening mee. 

Boeken en betalen


Betaal je het hele bedrag in één keer via iDeal of de bank dan levert je dat €5,- euro korting op! Die korting wordt naar je teruggestort zodra de betaling binnen is.

 1. Plek op slaapzaal:                               €229,-
 2. Plek op drie/vierpersoonskamer:         €239,-
 3. Tweepersoonskamer                            €249,-

Betalen in twee termijnen mag ook. Kies dan voor 'vooraf betalen' (en kies niet voor 'Betalen bij ophalen!), je krijgt dan een orderbevestiging waarin de betaalgegevens vermeld staan. Maak dan het eerste deel over per bank met vermelding van je naam en ordernummer. Of vraag per mail om een betaallink. De tweede termijn mag je dan in september 2022 betalen. Daar krijg je een herinnering met betaallink voor.

Annuleren

 • Bij annuleren voor 03-08-2022 krijg je het gehele bedrag terug gestort min 5,- administratie kosten.
 • Bij annuleren voor  03-09-2022 krijg je 50% van het betaalde bedrag terug gestort. Tenzij er een vervangende deelnemer is.
 • Bij annuleren op of na 3-10-2022 kunnen we helaas het geld niet terug storten. Tenzij we een vervangende deelnemer kunnen vinden.

Dit weekend gaat door bij minimaal 25 deelnemers. 

Tot dan! 

 

 

© 2010 - 2022 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel