Infomail voor ophaaldagdeelnemers.

Hoi deelnemers.

Deze mail is voor degene die zich op hebben gegeven voor de JYY2 ophaaldag en degene die lieten weten misschien te willen komen.

Ineens gaat het dan toch snel, de ophaaldag, de Meet en Greet met elkaar, zit er nu snel aan te komen. Op dit moment is het magazine naar de drukker en komt met een paar weken binnen. Wat een opluchting dat het klaar is! Van iedereens label journal heb ik minstens één foto kunnen plaatsen. Volgens mij is het weer een heerlijk, creatief magazine geworden!

Alle boekjes gaan mee naar de ophaaldag, dus ook de boekjes die niet worden opgehaald, die worden na 23 maart naar de eigenaren opgestuurd. Dus je kunt ze allemaal bekijken! Er zullen rond de 45 deelnemers komen. Op de tafels komen ‘leave a note for the maker’ briefjes te liggen die je met de paperclip achterin het betreffende boekje kunt stoppen nadat je er iets opgeschreven hebt.


Hoe en wat

De boekjes komen op een soort eiland van tafels of in een U-vorm in de zaal te staan. Je kunt er dan van twee kanten bij. Er staan stoelen en tafels om te gaan te zitten en te schrijven. In de hal tegenover de zaal is een leuke koffiecorner. Omdat ik de zaal en keuken moet huren, zou ik het fijn vinden als jullie een bijdrage voor de koffie of thee kunnen leveren. Dat kun je dan contant- klein geld mee, 1,- of 1,25 per kopje thee of koffie - in een potje stoppen of via een Qr code.
In de hal zet ik een kleine verkooptafel neer, wil je graag dat ik specifieks meeneem uit mijn winkel, laat het dan in de week ervoor weten. Dan neem ik, indien mogelijk, dat mee. Ik heb een pinapparaat bij me.

Het is vooral elkaar (weer) ontmoeten en, heerlijk bladeren door de journals, je verbazen over ieders creativiteit en elkaars werk bewonderen, en alleen dat al is zo leuk! En jullie krijgen dan natuurlijk het magazine, whoohoo!

Op een rijtje:

Zaterdag 23 maart
13:30 -16:30
Kerkelijk Centrum Jeugdkant 16 Ermelo. Ingang parkeerterrein zit aan de Groeneweg. Als de navigatie het niet pakt kun je ook Groeneweg 10 invoeren, dan zie je de kerk ook wel.

Als je binnenkomt loop je links de trap op, naar achteren en daar staat de koffie en thee voor je klaar!
Groot gratis parkeerterrein voor de deur.

In het dorp- op loopafstand van het parkeerterrein- kun je vooraf of na afloop lekker lunchen of dineren. Of combineer het met een heerlijk wandeling over de heide of door het bos.

Tel nr: voor als er iets mis gaat op de dag zelf: 0622099845
Overige vragen graag via de mail.

Tot dan!
Kris

----------------------------------------------------------------------

 

 

 

E-mail van 7 -11-2023

Journal Your Year 2 ophaaldag

Hoi.

Deze mail is bedoeld voor de deelnemers die hun boekje hebben ingeleverd. De e-mail lijst aanpassen is lastig dus iedereen krijgt deze mail. Alle begrip als je ‘m niet ingeleverd hebt, geen probleem. En mocht je toch naar de ophaaldag willen komen om andermans werk te bewonderen, dan kan dat alleen als er plekjes overblijven. Je komt dan op een reservelijst. Inleveraars hebben voorrang.

Jullie - 91 deelnemers- hebben je JYY 2 labeljournal ingeleverd en ze staan bij mij de show te stelen in de kast.
Ze zijn gefotografeerd en binnenkort maak ik de sfeerfoto’s van de hele groep bij elkaar.
Artikelen worden geschreven, interviewtjes gedaan en zo langzamerhand vult het magazine zich met jullie inspirerende werk.
Met de nadruk op langzamerhand. Want langzaam gaat het.
De combinatie van herstellen van een hernia en in de rouw zijn is niet de beste, dat vraagt tijd.

Mijn tijd achter de computer is beperkt per dag en daarom had ik de deadline al losgelaten en dat was maar goed ook. Bedankt voor jullie geduld en steun!

Ik wilde toch ook graag een ophaaldag organiseren en dat was lastig om te plannen.

Dit jaar ging sowieso niet meer lukken en begin volgend jaar waren al veel zaterdag vol gepland.
En zo kwam ik uit op zaterdagmiddag 23 maart 2024.
Dan pas?
Ja, ik weet het, dat duurt echt nog een hele tijd, maar de tijd vliegt.
Ik heb vorige week de locatie getest, een ruime zaal in een recent verbouwde kerk in Ermelo met goede koffie en thee faciliteiten.

Ja, ik weet het, bij Talens is leuker qua sfeer, maar voor mij is dit veel makkelijker en Ermelo ligt centraler in Nederland dan Apeldoorn.
In de zaal zetten we de tafels in u-vorm neer met alle boekjes erop waar je aan beide kanten langs kunt lopen en kunt gaan zitten om een ‘Leave a note for the maker’ te schrijven.

Briefjes neem ik mee. In de hal is de bar met koffie en thee (de koffie en thee vragen we - nou ja, de kerk eigenlijk- een bijdrage van 1,- per kopje voor, dus neem wat kleingeld mee - en daar zet ik ook mijn winkeltje neer. In de voorhal van de kerk, waar je binnen komt, kun je even rustig zitten als je het te druk vind.

Het draait vooral om elkaar te ontmoeten en elkaars werk te bewonderen, en samen maken we het dan heel gezellig toch?

Zaterdag 23 maart 2024 13:30 -16:30.
Later aankomen is prima. Dan mis je alleen mijn praatje, geen probleem :)
Adres: Kerkelijk Centrum Jeugdkant 14 in Ermelo.


Je krijgt als je naar huis gaat je labeljournal terug en een magazine mee.

Als je niet naar de ophaaldag kunt of wilt komen dan wordt het naar je opgestuurd. Je krijgt dan een tikkie voor de verzendkosten.

Dat zal bij de meeste deelnemers pakketpost zijn. Ophalen tijdens een workshop of weekend kan natuurlijk ook.

Opgeven

Graag hoor ik van jullie of je er deze middag wel of niet bij wilt zijn. Als je nog twijfelt laat dat dan ook weten.
Beantwoord deze mail met je antwoord en je naam en of je boekje hebt ingeleverd.

Ik hoop dat alles duidelijk is zo en dat jullie begrip hebben voor de situatie. Geloof me, het liefst knal ik in één keer door,

maar de ervaring heeft helaas geleerd dat dat niet zo best werkt :)
Nog even geduld…


Creatieve groet.

Kris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel