Journal Your Year 3 

JYY is een persoonlijk art journalproject om creativiteit te stimuleren, elkaar te inspireren, onderling te verbinden en zo een zetje in de rug te krijgen om creatief aan de slag te gaan. Wat uiteindelijk resulteert in een uniek art journal.

Het derde JYY project alweer!

Deze keer krijgen jullie 1,2 of 3 journals, net wat je zelf kiest. Ik heb deze keer eigen journals, schriftjes eigenlijk, laten drukken met een stevige 300 grams natuurpapier kaft en 160 grams binnenwerk. De journals zijn niet dik, 24 bladzijden. Handig voor degene voor wie een dik schetsboekje een drempel is. Voor wie het te weinig is, is er dus de mogelijkheid van het vullen van meerdere journals, en die samen te bundelen.

   

Ook dit jaar ben je helemaal vrij om te maken wat je wilt. Je krijgt geen opdrachten of lessen. Je bepaalt je eigen tempo. Je werkt met je eigen materialen in het journal. Je kunt kiezen voor een thema of gewoon maar zien wat er van komt. Inspiratie doe je bijvoorbeeld op in eerdere By Kris Magazines. Nummer 2 is nu nog in de maak maar gaat ook zeker veel inspiratie opleveren. Je mag er, maar het hoeft niet, een omslag omheen maken.

Formaat

Deze keer werken we in een liggend A6 formaa(die je natuurlijk ook best rechtop kunt gebruiken). De omslag mag er best een beetje omheen uitsteken, maar het moet geen A5 formaat worden. 

Wanneer?

Je kunt nu al beginnen. Ik heb alleen nog geen voorbeeld van een bewerkt boekje, dat kost ook even tijd. Je hebt de tijd tot 1 november 2024, daarna lever je 'm in*, zodat ik alle boekjes weer op de foto kan zetten en er een magazine van kan maken.

Superleuk als je weer of voor het eerst meedoet! 

Wat krijg jij?

 • Een, twee of drie boekjes, een soort van washi tape stickerknipvel met By Kris ontwerpen, en een kaart met de instructies.
 • Een By Kris Art Journaling magazine 3- tegen verzendkosten, daar krijg je tegen die tijd dan een betaalverzoek voor- na afloop, dat zal begin 2025 zijn.
 • Ik hoop dan ook weer - onder voorbehoud- een ophaaldag te organiseren waar je journal en magazine kunt ophalen.

Ook als je je journal niet inlevert, krijg je een magazine, tegen verzendkosten of zelf op te halen in Ermelo.

Deelnemersnummer

Je krijgt je nummer in de mail die je krijgt zodra ik je bestelling hebt verzonden. Dus schrijf m' dan meteen op in je journal. Ben ik het nummer vergeten te melden? Mail dan even, dan stuur ik 'm als nog.

Prijs

Deelname aan JYY 3 kost je:

 1.  met 1 journal:     €18,95
 2.  met 2 journals:   €21,95
 3.  met 3 journals:   €24,45

Hier betaal ik de drukkosten van de journals en het magazine van. Daarnaast moet ik er BTW over afdragen en wat er dan nog nog overblijft is mijn verdienste voor al het werk dat ik voor dit project doe. Qua tijd is dat natuurlijk niet in verhouding, maar ik vind het ook gewoon een tof project en hoop dat als jullie extra craftbenodigdheden nodig hebben dat jullie By Kris dan weten te vinden. 😁🖌🎨

* Je stuurt het op of brengt je boekje op afspraak langs. Daar krijg je tegen die tijd uitgebreide informatie over.

Daar gaan we dan!

 

Sorteer op
 • Laatste plekjes

  Deelname Journal Your Year 3
  Deelname Journal Your Year 3

  De foto's van eerdere boekjes zijn van Journal Your Year 1 en 2.

  Journal Your Year 3 JYY is een persoonlijk art journalproject om creativiteit te stimuleren, elkaar te inspireren, onderling te verbinden en zo een zetje in de rug…

  € 18,95
 • A5 By Kris knipvel ‘Rood-wit Blokjes & Stipjes’
  A5 By Kris knipvel ‘Rood-wit Blokjes & Stipjes’

  O zo simpel, maar met zoveel mogelijkheden. Dit A5 vel is aan de ene kant bedrukt met rood-met-witte stippen patroon en aan de andere kant een rood-wit blokjes patroon.

  Geschikt om vormen uit te stansen, te knippen maar ook…

  € 1,00
 • Boekbinderslijmstick Coccoina
  Boekbinderslijmstick Coccoina

  Fijne lijmstick, ideaal om te gebruiken in je bijbel omdat de lijm zuurvrij is en daardoor de pagina's niet aantast. (Bij gewone of fotolijm kan na een aantal jaren de lijm wat gelig worden en door de achterkant van een pagina…

  € 2,95
 • By Kris Art Journaling Magazine 1
  By Kris Art Journaling Magazine 1

  By Kris Art Journal Magazine 2022Een art journal is jouw eigen verzameling plaatjes, teksten, illustraties en creatieve items in een schetsboek, gecombineerd met verf, potlood, pen, houtskool, textiel etc. Je kunt er een thema aan…

  € 6,95
 • Weer leverbaar

  Nuvo lijm
  Nuvo lijm

  De Nuvo Deluxe Adhesive van Tonic Studios is een lijm op waterbasis. Deze PVA lijm - ook wel houtlijm of schoollijm genoemd - is zacht en wit, maar droogt transparant op. De lijm kan op veel verschillende materialen gebruikt…

  € 5,50
 • By Kris Collage Knipvel Set
  By Kris Collage Knipvel Set

  Spiksplinternieuw!

  Deze set bevat 7 vellen 90 grams collage papier, gedrukt op PaperWise* papier.

  De 7 ontwerpen zijn door mij - met heel veel plezier- handgemaakt op Rice papier met een ondergrond van acrylverf, watercolor en…

  € 8,75
© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel