Het gastenboek is verdwenen! Ja, dat klopt. De hostingpartij MijnWebwinkel vond het niet meer van deze tijd en heeft de mogelijkheid verwijderd. Gelukkig heb ik ze in Word bewaard, want jullie fijne reacties zijn te mooi om zo maar weg te gooien. Ik deel er hieronder een aantal.  Natuurlijk kun je altijd een reactie sturen naar info@bykris.nl. Ik zal hier regelmatig reacties plaatsen.


Bettina          Goedemorgen Kris, ik wilde je even bedanken voor de goede service en de geweldige producten die ik uit je shop heb ontvangen. Ik heb nu een aantal keren een bestelling gedaan en elke keer opnieuw is de levering snel en goed. Dank je wel dat je mijn laatste twee bestellingen samen hebt gevoegd, dat vind ik echt geweldige service. Ik ben ook elke keer onder de indruk van de kwaliteit van de producten en hoe leuk alles is. Ik ben een absolute beginner op het gebied van Bible journaling, maar dankzij jouw webshop krijg ik inspiratie en de spulletjes die ik nodig heb om er iets moois van te maken. 

Jojanneke        Vandaag m'n pakketje binnen gekregen! Heerlijk om alles uit te mogen pakken en bewonderen. Echt een cadeautje voor mezelf. Bedankt ook voor de chocolaatjes!! Dat was helemaal een leuke verrassing extra.         

Froukje            Op aanraden op je site gekeken en gelijk besteld. Prachtig verpakt, een kadootje. De tabs zitten in onze bijbels en we gaan zeker opnieuw bij je shoppen samen. Froukje en Juanita     

Margreet         Wat een verrassing viel er in mijn brievenbus vanmorgen. Mijn bestelling is gearriveerd en hoe leuk en verzorgd ziet het er uit! Het voelt alsof ik jarig ben en zomaar cadeautjes mag uitpakken. Hartelijk dank voor dit speciale gevoel! En ook bedankt voor het extraatje! Hartelijke groet, Margreet. 

Anja                Bedankt voor de snelle levering. Een kadootje zo'n gezellig pakje.

Yvonne            Dank voor de snelle levering én gezellig ingepakte bestelling, Kris!  En wat een leuk knipvel :) :+ Yvonne

Gerdien           Gisteren weer een cadeautje ontvangen, zo voelt het als er een bestelling binnenkomt. Weer hartelijk bedankt voor de snelle levering Groet Gerdien  

Heleen            Geweldig! Van mijn kerstpakket wat dingen besteld. Wat een service! Snel verstuurd en nog eens leuk ingepakt ook! Ik vermaak me voorlopig wel :)  

Petra               Wat fijn om mijn bestelling weer zo vlot, en leuk ingepakt met een bonusje binnen te hebben! We zijn inmiddels van start gegaan met een Round Robin project! :) Dankjewel !     

 Wilma            Bestelling snel ontvangen, met een superleuk extraatje. Geweldig... ben zeer tevreden Hele fijne feestdagen voor iedereen en een fantastisch 2021 Groetjes Wilma              

Marieke           Gisteren besteld, vandaag al geleverd. Supersnel!! En wat mooi ingepakt. Dank je Kris!      

Carine             Had begin van de week bestelling geplaatst : en kon hem donderdag al ophalen bij postagentschap. Wat was het uitpakken een feestje Dank jullie wel.graag Carine Oele :)           

Nicole             Een bestelling van Bykris is een gezellig en vrolijk cadeautje om uit te pakken! Bij vragen wordt je vriendelijk en super snel te woord gestaan. Een aanrader!

Els                   Vandaag een pakketje van By Kris ontvangen. Wat gaaf om uit te pakken, echt een cadeautje! Dank je wel.           

Mirjam             Zoals ieder pakketje van Kris was ook dit weer een feest om uit te pakken met haar eigen gezellige inpakpapier! :)

         

 

 

 

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel