De foto's van de bereiding van de Zweedse Åggost van blz. 18 uit het Food Journaling magazine.

Eierkaas. Dit is een tradioneel recept uit de Bohuslänstreek in Zuid-West Zweden. Niet perse erg lekker, een beetje flauw, maar wel leuk om te maken en met wat zoete jam en slagroom is het echt wel lekker. Het lijkt op kaas maken. Wij kregen de vorm van Zweedse vrienden maar je kunt het ook in een vergiet maken. Mijn versie is iets geler dan de versie die we in Zweden kregen (de laatste foto rechtsonder).

Aanbieding

'Christmas' collection kit € 14,95 € 12,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 06-09-2020 - Had begin van de week bestelling geplaatst : en...  lees meer
  • 03-09-2020 - Een bestelling van Bykris is een gezellig en vrolijk cadeautje...  lees meer
  • 13-06-2020 - Vandaag een pakketje van By Kris ontvangen. Wat gaaf om...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2010 - 2020 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel