Vanaf nu kun je bij By Kris punten sparen voor leuke cadeau's en korting! Voor elke €1,- krijg je 5 punten. Spaar voor kleine cadeautjes als een tubetje verf of een set kaarten of spaar door voor een gratis creatieve workshop! Je hebt een klantenaccount nodig waar de punten automatisch op worden bijgeschreven. Nog geen account? Maak er hier eentje aan.

Zodra je in de webwinkel bent ingelogd, is het spaarprogramma onder je klantaccount te zien. 
In je eigen account kun je jouw spaarpuntenoverzicht zien.

  • Inwisselen: Hierin ziet de klant het aantal gespaarde punten en de beloningen waarvoor de punten ingewisseld kunnen worden. 
  • Mijn beloningen: Zodra de klant de punten inwisselt voor een beloning, is dit voor de klant te zien onder het tabje ‘Beloningen’. Hier staan de beloningen op volgorde van verloopdatum en is de code zichtbaar waarmee de beloning verzilverd kan worden. Het verzilveren kan door de code in de winkelwagen bij het veld ‘kortingscode’ in te voeren. 
  • Historie: Onder het tabje ‘Historie’ zijn alle wijzigingen met betrekking tot de spaarpunten te zien.


Goedkeuring

De gespaarde punten worden niet direct bijgeschreven, maar komen eerst in een goedkeuringsperiode terecht. Wanneer de periode eindigt worden de punten definitief bijgeschreven en zijn ze door de klant in te wisselen voor beloningen.

Met de spaarpunten kun je sparen voor verschillende producten. De producten waar je voor kunt sparen, zijn per seizoen verschillend en zolang de voorraad strekt. 

Per klantaccount is het mogelijk om spaarpunten te sparen. Ze worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde spaarpunten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten.

De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt tot zoalng By Kris het psaarprograam aanbiedt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Spaarpunten worden niet uitbetaald.

Bij annuleringen van producten, workshops of retreats worden het aantal punten verminderd in overeenstemming met het bedrag.

Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

By Kris is niet aansprakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden aan By Kris.

By Kris behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud By Kris zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

Veel plezier met het spaarprogramma!

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel