Workshop Bible journaling 20 mei 2023 -VOL

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Bible journalen: op een creatieve manier met de bijbel aan de slag.  

Werken met watercolor

We maken deze middag achtergronden en illustraties met watercolor in de bijbel en een bijpassende insert met bedrukt watercolor vellum. Je kunt kiezen uit verschillenden inserts.

De bijbel-of liedteksten voegen we toe door middel van schrijven of stempelen. De gemaakte pagina's kun je daarna afmaken door het toevoegen van allerlei elementjes zoals tabs, lint, stickers, tape, het gebruik van embossing technieken, rice paper etc.

Geschikt voor beginners.

Wat neem jij mee?

Een Schrijfbijbel, Inspire Bijbel, Notitiebijbel o.i.d. Of een leeg art journal. Allen zijn ter plekke te koop. En dus niet bij de prijs in begrepen! Als je een bijbel wilt kopen, laat dan even weten, zodat het exemplaar dat jij wilt op voorraad is. 

Inclusief materiaal gebruik, koffie en thee en een hoop gezelligheid en een tikje chaos :) Je hoeft geen ervaring te hebben en ook niet bijzonder creatief te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen kan bible journalen!

De voorbeelden op de foto's zijn ter inspiratie. We maken geen complete voorbeelden na - tenzij je dat graag wilt; er is een stap-voor-stap voorbeeld aanwezig- maar ik laat je zien hoe de techniek werkt en je doet meteen gezellig mee om er daarna je eigen uitwerking van te maken.

Begeleiding: Kris Bossenbroek- Fousert

  • Aanvang: 13:30. We ronden om 16:00 af. 
  • Locatie: By Kris in Ermelo 
  • Ter plekke winkelen is mogelijk, pinapparaat is.

Annuleren:

Bij annuleren meer dan een week van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,00 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten.

 

© 2010 - 2023 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel