Workshop ‘Faith Journaling’ 24 februari 2024 -VOL-

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 44,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Heb je geen bijbel met extra ruimte om in te journalen? Dan is de workshop Faith Journaling geschikt voor jou. De technieken van Bible Journaling maar dan in een schetsboek! 
Zo heb je lekker de ruimte om aan de gang te gaan met watercolor en acrylverf, je kunt kiezen uit diverse knipvellen en heerlijk rondstruinen door de voorraad mooi papier, stickers en ephemera.

Wat gaan we doen?

Je krijgt een Art Creations schetsboek met harde kaft (13 x 21 cm), je kunt zelf de kleur kiezen.

Hierin gaan we een mixed media spread maken bij een bijbeltekst; we gebruiken allerlei materialen om laagjes te creëren. De voorkant van het boekje gaan we beplakken met Rice Paper of Decoupagepapier evt in combinatie met vintage muziek papier en acrylverf, stencils en stempels. Je maakt er jouw persoonlijke journal van in je eigen kleuren.

Inbegrepen:

Schetsboek, knipvellen, vellum en lijmstick, die mag je mee naar huis nemen. Verder mag je gebruik maken van de materialen die voor handen zijn zoals watercolor, penselen, acrylverf, mat medium, Decoupagepapier, Rice paper, vellum, epherema etc. Er is meer dan genoeg!

Als jullie bepaalde technieken willen uitproberen en/of vragen hebben over een techniek dan kan dat gewoon tussendoor. 

  • Deze workshop duurt 2,5 uur.
  • Er is plek voor 5 personen.
  • Zaterdag 24 februari 2024
  • 13:30 -16:00
  • Inclusief koffie, thee en wat lekkers

De winkel is open, pinapparaat aanwezig.

Begeleiding: Kris Bossenbroek

Annuleren:

Bij annuleringen meer dan twee weken van te voren, krijg je het gehele bedrag terug gestort min €3,50 administratie kosten. Bij annuleringen van korter dan een week van te voren, kunnen we helaas het geld niet terug storten. Maar kijken we samen met jou naar een oplossing om de workshop op een ander moment als nog te volgen

© 2010 - 2023 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel