By Kris ‘Colorful Papers’

Artikel 12 van 12
€ 1,50 (inclusief btw)

Ontdek Colorful Papers, het nieuwste product van By Kris dat barst van kleur en creativiteit. Met de Colorful Paper illustraties van By Kris, bieden deze knipvellen eindeloze mogelijkheden voor het creëren van mini-boekjes, inserts, collages, omslagen, mixed media, als stansvel, snijmachines, snailmail en meer. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je deze kleurrijke papieren gebruikt om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen.

De afbeeldingen komen van By Kris ontwerpen van de afgelopen jaren voor bijvoorbeeld inpakpapier, kaarten en schilderijen.

Formaat A4.

Los te koop voor €1,50 per stuk of per set van 10 stuks voor de voordelige prijs van €11,50 ipv €15,00.

Gedrukt op 170 grams HVO paper, behalve nummer 10 die 190 HVO grams gedrukt is. Het papier is heel stevig en voelt glad met een matte afwerking.

Nummer 3 heeft op de voorkant tekst omdat dat eigenlijk de omslag is, maar ik besloot om niet te vouwen zodat op de achterkant het hele plaatje bruikbaar en ingevouwen is.

Sommigen ontwerpen zijn staand, andere liggend. Van de liggende maak je in een oogwenk een A5 omslag. De staande kan je vouwen tot een lange insert - ideaal voor in een Travelers Notebook etc-, je snijdt dan het onderste stuk er af, wat je meteen weer een miniboekje oplevert.

Hieronder zie je een voorbeeld. Ik gebruikte verschillende vellen en probeerde deze aan elkaar te naaien met mijn oude Husqvarna-naaimachine, maar vond dat te veel gedoe. De rest zette ik met de hand in elkaar door eerst gaatjes te prikken met een priem op een snijmat en het vervolgens simpelweg te rijgen. Ik maakte veel gebruik van 'leftovers' om vogeltjes en blaadjes uit te stansen, flapjes en pockets te creëren, of om stukjes te scheuren en die op te plakken. Hier kun je natuurlijk zelf nog helemaal je eigen draai aan geven door eigen foto's, schrijfsels, enzovoort toe te voegen.

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel