By Kris Collage Knipvel Set

Artikel 15 van 122
€ 8,75 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Spiksplinternieuw!

Deze set bevat 7 vellen 90 grams collage papier, gedrukt op PaperWise* papier.

De 7 ontwerpen zijn door mij - met heel veel plezier- handgemaakt op Rice papier met een ondergrond van acrylverf, watercolor en een vleugje Neo Color. Ik tekende de random figuurtjes met Posca verfmarkers en bij sommigen heb ik een stencil van Carta Bella en Carabelle gebruikt. Daarna liet ik ze drukken.

De vellen zijn ideaal om collages mee te maken, figuurtjes uit te knippen, te stansen, of te scheuren om randjes en figuren aan je illustratie toe te voegen, om te gebruiken als kaft voor een boekje (plakken met Amsterdam medium) en wat je nog maar meer verzint.

Online te koop als set. Kom jij bij By Kris in de winkel, dan kun je zo ook los kopen. Bij de set krijg je er gratis een By Kris A4 PaperCut Collage kaart bij zodat ze stevig verpakt zitten. Ze worden verzonden in een stevige A4 envelop of doos bij een grotere bestelling.

Wat ga jij er van maken?

*PaperWise papier wordt gemaakt van landbouwafval, wat zichtbaar en voelbaar is in de textuur. Het heeft een herkenbaar vezelpatroon en een lichtbruine tint door het gerecyclede materiaal. Het voelt heerlijk aan.

© 2010 - 2024 By Kris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel